За нас

ИСТОРИЯ.

ProCam е подразделение на ВУДУТЕК ООД основано през 2005 година. В началото специализира в изграждането на системи за видеонаблюдение, като по-късно разширява своята дейност, предлагайки на своите клиенти интегрирани решения за сигурност и контрол, които включват видеонаблюдение, контрол на достъпа, СОТ и  др.

За последните няколко години фирмата е реализирала множество успешни проекти, в основата на което стои натрупания управленски и кадрови ресурс фокусиран върху удовлетворяване на специфичните потребности на всеки клиент.

ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ:

Дейностите на компанията са основно в две направления:

ДИСТРИБУЦИЯ на системи за сигурност, което включва: Камери за видеонаблюдение (CCTV камери, IP камери, PTZ камери, Ден-нощ камери; Видеорекордери (Цифрови DVR, Мрежови NVR, Хибридни HDR, DVR компютърни платки); Кабели (FTP, UTP, коаксиален, микро-коаксиален и др.); Ел. захранвания (захранващи блокове, захранващи адаптери и др.); Аксесоари (микрофони, конектори); СОТ техника (обемни, акустични и безжични датчици, контролери, клавиатури и др.); Техника за изграждане на системи за контрол на достъпа (контролери, четци, заключващи механизми, аксесоари); Структурни кабелни системи (проектиране, инсталация и сертифициране).

УСЛУГИ по изграждане на системи за сигурност, в това число: Видеонаблюдение, СОТ, Контрол на достъпа; Структурни кабелни системи и др.

Мисията ни е да задоволим специфичните изисквания на клиентите, чрез предоставяне на висококачествени услуги съобразени с потребностите на всеки.

ProCam притежава екип от добре обучени и мотивирани служители, които със своя дългогодишен опит, знания и умения могат да бъдат полезни на своите клиенти намирайки най-добрите решения за всеки конкретен случай. За осъществяване на дейността си фирмата разполага с три търговски обекта и две сервизни бази към тях, както и разрастваща се партньорска мрежа на територията на страната. Сервизите са модерно оборудвани съобразно съвременните изисквания и стандарти за качество, като в тях работят млади специалисти със съответното професионално образование и квалификация.

Фирмата утвърждава своите позиции на пазара на информационните и комуникационни технологии, като предлага на своите клиенти и партньори:

- богат набор от продукти на български и световни производители с доказано качество;
- разнообразни услуги в сферата на информационните технологии и системи за сигурност;
- цялостни решения за дома и бизнеса;
- консултантска експертна помощ при разработване и изпълнение на ИТ проекти;
КЛИЕНТИ. Нашите клиенти са и наши партньори. Професионалното отношение и вниманието към детайла, са гаранция за дългосрочно сътрудничество и общ път към успеха. Някои от клиентите и партньорите, които ни се довериха:

Държавни органи
- Министерство на правосъдието;
- Агенция по заетостта;
- Агенция по геодезия, картография и кадастър;

Местни органи
- Областна администрация;
- Общинска администрация;
- РЗИ;
- НОИ;
- РДВР;

Финансови институции
- Застрахователни компании;
- Брокерски къщи;

Други
- Регионален телевизионен център;
- Радио – телевизионен център;
- ЮЗУ „Неофит Рилски”;
- ЕГ „Акад. Л.Стоянов”;
- ПМГ „Акад. С. П. Корольов";
- ОУ 3то, 5то, 6то, 8мо, 9то;
- София Ауто;
- Тойота Ауто;
- Шкода Ауто;
- Ситроен Ауто;

Десетки хиляди клиенти от Благоевград, региона и страната.