Производители

Хибридни устройства

Хибридни устройства

HVR (Hybrid Video Recorder) или Хибридните Видеорекордери са предназначени за запис и възпроизвеждане на видео сигнали от цифрови (АйПи) камери и същевременно и от аналогови камери. Използват се предимно за надграждане на съществуващи системи за видеонаблюдение с цел да се запази текущото оборудване и да се увеличи броя на камерите за видеонаблюдение с по-високо качество на картината.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА HVR или Хибридните Видео Рекордери

Основните предимства на HVR (Хибридните) Видеорекордери са:

  • Използват се предимно за надграждане на съществуващи системи за видеонаблюдение с цел да се запази текущата инфраструктура на обекта, да се подменят остарели или неработещи камери с нови модели с по-високи характеристики, без това да увеличава значително цената на системата за видеонаблюдение.
  • Хибридните видеорекордери поддържат всички модели аналогови и хибридни камери. 
  • Брой и обем на поддържаните твърди дискове. Съвременните HVR-и поддържат твърди дискове до 4TB, като има рекордери с възможност за монтаж на повече от един диск и изграждане на общ дисков масив за съхранение на записите за дълъг период от време.
  • Наличие на CMS (Central Management Software) или NVS (Network Video Software) софтуер за обединяване на няколко устройства в обща система.

Всичко това и много други предимства ги прави предпочитан избор при надграждане на съществуващи системи за видеонаблюдение или изграждане на бюджетни системи за видеонаблюдение.

Покажи:
Подредба:
Видеорекордер подходящ за изграждане на хибридни системи с възможност за добавяне както на аналогови..
149,00лв.