Производители
Фокусно разстояние
Максимална резолюция
Монтаж
Ниво на защита
IR разстояние на камерата

Комплекти за видеонаблюдение

Комплекти за видеонаблюдение

На пазара могат да се намерят голямо разнообразие от комплекти на системи за видеонаблюдение. Обикновено те са съобразени според предназначението на обекта където ще бъдат инсталирани. Голямото удобство е, че в комплектите са включени всички необходими компоненти и материали, необходими за успешното инсталиране и по този начин се спестява затруднението да се подбират отделните модули самостоятелно.
Видео комплекти на системи за видеонаблюдение
Обикновено решенията са съобразени в зависимост от големината на охраняемия обект и за това са разделени на различни видове, според условията на употреба, броя на камерите и размерите. Можете да се намерят следните видове:

  • За дома и офиса;
  • За апартаменти и складови помещения;
  • За контрол и охрана на дейностите в производствени предприятия;
  • За хотели, паркинги, търговски обекти;

Разликата между тези видове може да бъде в броя и вида на включените камери, например - външен или вътрешен монтаж, с възможност за нощно виждане, с нормална или висока резолюция и тн. Включените видеорекордери също са съобразени с типа обект, типа на камерите и тн.

При нужда от съвет или помощ при избора на комплекти за видеонаблюдение, не се колебайте да се свържете с нашите специалисти, които с удоволствие ще подберат подходящото оборудване за вашите нужди, съобразено с вашия бюджет.

 

Покажи:
Подредба: