Соларни камери за видеонаблюдение

Соларни камери за видеонаблюдение

Ако имате нужда от видеонаблюдение на обект, в който липсва електричество? В този случай соларни камери за видеонаблюдение е вашето решение.
Какво представляват соларните камери за видеонаблюдение?
Това може да са обикновени камери за външен монтаж, но допълнително оборудвани със слънчев панел. Което означава, че за монтажа, не е необходимо полагането на допълнителни кабели.  Камерите обикновено са оборудвани и с акумулаторна батерия, осигуряваща захранването през нощта и в облачните дни, която през деня се зарежда от соларния панел.
За да може обаче да имате достъп до камерата за видеонаблюдение, е необходим и достъп до интернет, което може да стане по два начина: чрез WIFI или 4G интернет.
Как да направим правилен избор?
Когато правите своя избор, важно е да се поинтересувате за професионално мнение относно:

  • Колко дълго може да работи соларната камера с едно зареждане на акумулатор;
  • Къде ще се съхраняват заснетите записи - добър вариант е наличието на опция за поставяне на SD карта памет, тъй като отдалечения запис на ваш видеорекордер или Cloud услуга може да бъде компроментирано поради много различни фактори независещи от вас;
  • Как ще получи устройството достъп до интернет - най-предпочитаният вариант е чрез поставяне на СИМ карта, с активиран 4G интернет;

В нашия онлайн магазин ще намерите най-съвременните соларни камери за видеонаблюдение, които използват технологии за като WiFi и 4G мрежи.

 

Няма добавени продукти в тази категория.