Скрити камери за видеонаблюдение

Скрити камери за видеонаблюдение

Както при всички останали камери за видеонаблюдение, така и при скритите мини камери има интегрирани технологии за отчитане на светлината, процесор за обработка на съдържанието, подходящо захранване, като има някои модели дори са обурудвани със слот за SD карта за съхранение на записи. Поради миниатюрните размери те са изключително подходящи и лесни за монтиране на малки и тесни пространства, с цел да бъдат трудно откриваеми. 
Шпионските скрити мини камери за наблюдение са оборудвани с висококапацитивни батерии или друг източник на електрозахранване. Достъпни са още и безжични решения с Wi-Fi, така че да наблюдавате в реално време, дори и да сте на другия край на планетата. Отделни случаи притежават още и сензор за движение, стартиращ заснемане, само при регистрация на активност в обсега на устройството. Други пък са пригодени за нощно виждане и могат да снимат в пълна тъмнина.
Къде се използват скритите камери?
Обстоятелствата, налагащи използването на скрити мини охранителни камери, могат да варират в широк диапазон и това създава конкретна специфика, в зависимост от дадения случай. Все пак, вграждането им се осъществява най-масово в обекти от нашия бит, в дома, на работа и на други подходящи места.
Скритите мини камери за наблюдение могат да бъдат дори интегрирани в най-различни предмети:

  • в крушка за осветително тяло;
  • в датчик за движение;
  • в шпионка за врата;
  • и др.

Предлаганите в нашия онлайн магазин модели са съобразени най-вече с клиентските нужди. Продуктите които продаваме са с възможно най-доброто качество на отлични цени. Ако имате въпроси, коментари или предложения, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Няма добавени продукти в тази категория.