PTZ камери за видеонаблюдение

PTZ камери за видеонаблюдение

Управляемите PTZ камери за видеонаблюдение се отличават с допълнителните си възможности да се управлява тяхната посока на виждане, както и оптичното им приближаване - зуум. Инсталацията на управляема камера за видеонаблюдение на подходящо място може значително да подобри ефикасността на наблюдение в даден периметър, а също така да замени една или няколко статични камери. Допълнителното добство е, че можете да се фокусирате върху съмнителни детайли в предавания образ и да получите, както панорамна картина на наблюдаваният обект, така и детайлна такава на определен сегмент от пейзажа, който искате да анализирате в детайли.
Управляеми PTZ камери за видеонаблюдение се използват там, където е нужно покриването на големи пространства. По този начин не се налага да се използва човешки ресурси за да се изминават дълги разстояния за обход и да остава без внимание останалите части на охраняваният обект. Чрез тях лесно може да се различи опасност с нисък и висок интензитет, която да провокира намеса или пък да изясни липсата на нужда от такава с оглед на нормалните обстоятелства.
Ние от ProCam можем да ви предложим най-добрите продукти в областта на управляемите камери за видеонаблюдение, а също така и да ви консултираме професионално относно правилния избор и дори да ви осигурим професионален монтаж.

Няма добавени продукти в тази категория.