Цена
Производители

Безжични камери за видеонаблюдение

Безжични камери за видеонаблюдение

В последните години безжичните WiFi камери за изграждане на системи за видеонаблюдение станаха особено популярни заради своите допълнителни функционалности и удобство при монтажа им.
Безжичните WiFi камери за видеонаблюдение предлагат възможност за предаване на данните по безжичен път, посредством свързване към безжична мрежа.  По този начин  не се налага полагането кабел за пренос на сигнала, което спестява изключително много време и усилия. Сигнала се предава безжично. Всичко се извършва през локална мрежа или интернет и подобно оборудване осигурява дистанционен достъп до видео-потока през компютър и мобилен телефон. Това от своя страна Ви позволява да получите картина от наблюдавания обект от всяка точка на света.
В зависимост от начина, по който се свързват към мрежата, те се разделят на самостоятелни и специализирани. Самостоятелните могат да бъдат свързани директно към безжичен рутер или access poin, което позволява лесно, бързо и рентабилно изграждане на система за видеонаблюдение с една или две Wi-Fi камери. Специализираните се свързват към безжични NVR устройства и не могат да бъдат използвани самостоятелно. Някои модели дори, поддържат възможност за разпознаване на лица и уведомление при настъпване на промени в наблюдаваната сцена. Голяма част от тези устройства имат вграден микрофон и слот за Micro SD карта за локално съхранение на заснетите записи.
Особено популярни са безжичните камери предназначени за домашно ползване - за наблюдение на малки деца, домашни любимци, възрастни хора, персонал и обслужване на клиенти в търговски обекти, станаха т.н. ROBOT безжични Wi-Fi камери. Налични са модели за външен и такива за вътрешен монтаж, но освен вграден микрофон и слот за карта памет за локален запис, позволяват и отдалечено завъртане по хоризонтала и вертикала, през смартфон или компютър. Това Ви позволява да получавате видео и звук от наблюдавания обект в реално време и да го обхождате от разстояние.

 

 

Покажи:
Подредба:
Безжична външна камера Dahua Imou Bullet 2C-D, FullHD 1080P, 6xDigital Zoom и Micro SD до 256GB, с вграден микрофон Нов
Безжична WIFI камера за външен монтаж. Със 1080P Full HD резолюция, наблюдение на живо и в..
69,00лв.
Безжична камера на батерия Vico Smart Battery Camera WiFi AI XF-06, 2MP, 2.8mm Нов
Vicohome  - IP камера 2Mpx VicoHome Wifi захранвана от батерия IP камера 2Mpx VicoHome Wifi, з..
129,00лв.
Безжична цифрова камера за външен монтаж 2MPX Dahua IPC-HFW1235S-W-0280B-S2 Нов
  Безжична Wi-Fi мрежова, IP базирана, цифрова камера подходяща за външен монтаж D..
159,00лв.
Безжична Wi-Fi мрежова, IP базирана, цифрова камера подходяща за външен монтаж Hikvision&n..
189,00лв.
  Безжична Wi-Fi мрежова, IP базирана, цифрова камера подходяща за външен монтаж D..
179,00лв.
Безжична цифрова камера за външен монтаж 4MPX HIKVISION DS-2CV2141G2-IDW -17%
Безжична Wi-Fi мрежова, IP базирана, цифрова камера подходяща за външен монтаж Hikvision&n..
289,00лв. 239,00лв.
Безжична мрежова, IP базирана, цифрова камера Hikvision HWC-C120-D/W, с висока FullHD 1080P 2MP..
118,00лв.