Производители

Захранвания за видеонаблюдение

Захранвания за видеонаблюдение

Във всяка една система за видеонаблюдение захранването е от изключителна важност. От него зависи дали системата ще работи стабилно и надеждно, а също така ще неправилния избор на захранване може драстично да намали живота и  функционалността на инсталацията.
Какво е важно при избора?
За да се направи правилен избор е необходимо да се знае колко и какви камери са необходими. Така ще може лесно да се изчисли необходимата мощност. Например ако ще се използват външни камери с IR подсветка, то за всяка една е необходимо да се заложи по 1А консумация. 
Видове захранвания
За различните системи според предназначението им, може да се използват различни типове захранвания и захранващи блокове.
Захранващ адаптер - те обикновено са с малка мощност и са прендазначение за малки инсталации - у дома, в офиса и др.
Захранващ блок - най-често е метален перфориран корпус. Те са по-мощни и са предназначени за по-големи инсталации.
Захранващ блок с монтажно табло - отново са предназначени за по-големи обекти и инсталации, като освен по-голямата мощност, имат и допълнителни  защити с предпазители, а също и възможност за свързване на на допълнителен акумулатор, като резервен източник в случай на спиране на тока.

В тази категория ще намерите качествени продукти на достъпни цени, а избирайки да пазарувате от нас вие получавате квалифициран персонал, който ще ви окаже съдействие за правилния подбор на компонентите за вашето видеонаблюдение.

Покажи:
Подредба:
Соларният панел е специално проектиран за безжична камера EZVIZ CS-BC1C, като осигурява автоном..
89,00лв.