Микрофони за видеонаблюдение

Микрофони за видеонаблюдение

Микрофоните за видеонаблюдение са специфична част от една охранителна или система за видеонаблюдение. Чрез допълнително монтирани микрофони системата има възможност освен да предоставят видео сигнал, но и да добавя звук към него. Самите микрофони за видеонаблюдение се отличават с редица преимущества, които ги правят подходящи за използване при подобни обстоятелства и условия. Едно от важните предимства е разбира се минимизирането на постоянните странични шумове, които разсейват и влошават качеството на звука предаван към оператора. Друго важно нещо, което трябва да споменем, говорейки за микрофони за видеонаблюдение е техният обхват, който позволява при някои от по-добрите модели да чуете дори най-лекия шум от голямо разстояние и да сте с една крачка напред пред евентуалните нарушители.
Използването на микрофони за видеонаблюдение може да бъде съчетано с камери, но може и да бъде самостоятелно. Нарушителите най-често търсят камери, които да избегнат, но при правилно планиране и разполагане на отделните компоненти на охранителната система можете да ги изненадате със скрити микрофони, предаващи звук от местата, които те си мислят безопасни като укрития от камерите.
При нас може да намерите различни модели и марки микрофони за видеонаблюдение. Ако все пак се колебаете кой тип микрофони и въобще системи за видеонаблюдение са най-подходящи за вас, то ние ще ви помогнем да се ориентирате правилно, като ви изложим подробна информация за отделните продукти и кога е най-удачна тяхната употреба.

Няма добавени продукти в тази категория.