Изграждане на системи за видеонаблюдение

Posted by ProCam 15.12.2022 0 Коментари УСЛУГИ,

Гарантирането на сигурността е от съществено значение за всеки човек, дом или бизнес. Използвайки системите за видеонаблюдение и контрол ще можете в реално време да следите случващото се в търговските и офис обекти, както и да преглеждате записи назад във времето. Всяка система може да работи и да се достъпва отдалечено чрез интернет, локалната мрежа или чрез мобилен телефон. Където и да се намирате ще имате непрекъснат аудио и визуален достъп в защитавания обект.

Освен продажба и сервиз ние Ви предлагаме и професионално проектиране, изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение в цялата страна.

Нашите специалисти ще ви предложат най-ефикасните конфигурации и качество на техника, които спестяват невероятно много време и ресурси. Присъствието им променя изцяло атмосферата във всяка сграда вдъхвайки спокойствие, а в някои случаи дори правейки излишно присъствието на физическа охрана. Затова, ефективното изграждане на видеонаблюдение е услуга, от която не бива да се спестява, тъй като тя възвръща стойността си многократно.

 

Възможно ли е сами да изградите система за видеонаблюдение?

Отговорът е и Да и Не.

Когато говорим за домашни условия или малки офиси, изборът и монтажът на една или няколко видеокамери може да се извърши от всеки. Нашите консултанти с удоволствие ще ви насочат към правилния избор както спрямо изскванията на мястото, така и според бюджета ви.

Когато обаче говорим за по-големи обекти, изскващи високо ниво на видеконтрола, то тогава най-правилния подход е да се доверите на специалисти. Това е задължително условие, ако желаете професионално изградено видеонаблюдение и защита на терен. Всеки частен дом и вила, офис, фирмен обект или административна сграда не може да бъде защитена достатъчно ефикасно, освен чрез качествено проектирана охранителна мрежа от видеокамери. Избирайки опита на нашите специалисти, вие предотвратявате възможността от всякакъв тип неприятни изненади, които биха засегнали спокойствието и ценностите ви.

 

Как процедираме при запитване от клиент:

  • Правим безплатен оглед на обекта в удобно време на клиента;
  • Уточняваме всички изисквания на клиента относно системата за видеонаблюдение и контрол за конкретния обект;
  • Предоставяме на клиента предварителна оферта съобразена с изискванията му и предоставения бюджет;
  • Подписване на досговор за изграждане на системата за видеонаблюдение и контрол;
  • След подписването на договора, пристъпваме и към самото изграждане на системата за видеонаблюдение и контрол;
  • След завършването на обекта, системата се предава с приемо-предавателни проколи на клиента;

 Ако имате още въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на имейл : office@nabludenie.net или на някои от телефоните ни: 0879 594411, 0879806780