Софтуер за устройства IMOU

Posted by ProCam 15.08.2023 0 Коментари СОФТУЕР,

 

 

IMOU for PC- e софтуер за наблюдение и администрация на IP камери за марката Dahua от серията IMOU. Софтуерът IMOU за компютър ви позволява да преглеждате емисии на живо от вашите камери, да осъществявате достъп до записани кадри, да задавате предупреждения и да управлявате различни настройки.

 

 

 

Ето някои функции, които може да очаквате от софтуера IMOU за компютър:

 

  • Преглед на живо: Софтуерът IMOU за компютър обикновено ви позволява да преглеждате емисии на живо от вашите IMOU камери директно на вашия компютър. Можете да наблюдавате вашия имот или конкретни зони в реално време.
  • Възпроизвеждане и запис: Можете да получите достъп и да прегледате записаните кадри от вашите камери. Това е особено полезно за проверка на минали събития или инциденти.
  • Сигнали и известия: Софтуерът IMOU често предоставя персонализирани сигнали и известия. Можете да получавате известия на вашия компютър, когато вашите камери засекат движение или други събития.
  • Управление на камери: Можете да добавяте, конфигурирате и управлявате множество IMOU камери чрез компютърния софтуер. Това включва регулиране на настройките на камерата, като качество на изображението и чувствителност на откриване на движение.
  • Двупосочно аудио: Някои IMOU камери поддържат двупосочна аудио комуникация. Компютърният софтуер може да ви позволи да слушате аудио от местоположението на камерата и да комуникирате през вградения високоговорител на камерата.
  • Съхранение в облак и локално съхранение: IMOU често предлага опции за съхранение в облак за дистанционно съхранение на записаните ви кадри. Може също да можете да настроите опции за локално съхранение, като например използване на microSD карта във фотоапарата.
  • Отдалечен достъп: Със софтуера IMOU за компютър можете да получите отдалечен достъп до вашите камери и кадри от всяко място с интернет връзка.

 

Последната версия може да свалите оттук: 

 

Софтуер за компютър:

 

Download IMOU Версия за Windows 32-bit 

Download IMOU Версия за Windows 64-bit 

 

 

Етикети: IMOU for PC